Tips oss
Har du et tips?
Takk! Ditt tips har blitt sendt

Du vil motta en bekreftelse på din e-postadresse om et øyeblikk

Gå til Kjentolk.no

Mia Gundersen

Mia Gundersen

Mia er ansett som Norges ubestridte diva, samtidig som hun alltid er tilstedeværende. Med sitt smittende smil og sjarm fanger hun alles oppmerksomhet.


Når man ser henne på TV eller på scenen, kan man få inntrykk av at hun er selvsikkerheten selv, men Mia har måttet gå gjennom mange runder med motgang og fordommer. Tross dette har hun aldri mistet troen på seg selv og sin egen kraft, og hun har vært sterk nok til å nå de målene hun har satt seg.


Mia holder et levende og morsomt foredrag om hvordan å tørre mer og det klare å bryte egne ufordelaktige grenser. Mias historie er til stor inspirasjon og en rød tråd gjennom foredraget er hvordan man selv må lære å bryte det negative som er sådd i unge år, og finne kjernen til problemet ved å snu negative tanker og finne igjen troen på sine egne krefter. Åpen, ærlig og med en god porsjon selvironi forteller hun om sine egne utfordringer som på godt og vondt har formet henne til den hun er i dag.

 
Dette foredraget vil endre menneskers tanker om sine egne muligheter og gi inspirasjon til tankens kraft.


Mia Gundersen er en av Norges mest allsidige artister og har gjort et betydelig antall roller både på scenen og på TV-skjermen. Nå sist har vi sett henne i dommerpanelet til programmet «Norske Talenter» på TV2. I 2008 ga hun ut boken «Jeg er Mia» som bl.a. handler om vilje, utvikling og det å bli trygg i sitt eget liv.